پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۶ اسفند ۱۳۹۸، ۱۶:۴۰

یک متهم به کاشت و آبیاری و نگهداری ۱۰۰۰ اصله درخت محکوم شد

یک متهم به کاشت و آبیاری و نگهداری ۱۰۰۰ اصله درخت محکوم شد

حکم کاشت و آبیاری و نگهداری ۱۰۰۰ اصله درخت به عنوان مجازات جایگزین حبس برای یک شرکت متخلف در بهبهان صادر شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حکم کاشت و آبیاری و نگهداری ۱۰۰۰ اصله درخت به عنوان مجازات جایگزین حبس برای یک شرکت متخلف در بهبهان صادر شد.

مدیریت یکی از واحدهای صنعتی شهرستان بهبهان که به دلیل تخریب محیط زیست و تهدید علیه بهداشت عمومی و آلودگی خاک و محیط زیست از سوی اداره حفاظت محیط زیست بهبهان به دادگاه معرفی شده بود پس از طی مراحل دادرسی و صدور حکم حبس و جزای نقدی و رفع آثار تخریب، از سوی ریاست شعبه ۱۰۳ دادگاه کیفری دو بهبهان به کاشت ۱۰۰۰ اصله نهال با توافق اداره محیط زیست و شرکت مذکور در محل مناسب و آبیاری و نگهداری از آن به مدت ۳ سال به عنوان مجازات جایگزین حبس محکوم شد.

جایگزین کردن انجام خدمات عمومی در حوزه محیط زیست به جای حبس، رویه شایسته‌ای است که از چندی پیش و با استفاده از ظرفیت‌های قانون مجازات اسلامی ۱۳۹۲ از سوی برخی قضات صورت می‌گیرد.

کد خبر 4863069

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha